Anadolu Engeliler Derneği Alaplı Şubesi gerçekleşen 4. olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yaptığı bildirildi.

 Anadolu Engeliler Derneği kongrenin ardından toplanarak görev dağılımı yaptı. Görev dağılımın ardından tekrar Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şube Başkanlığına seçilen İsmail Korkut, İlçede engellilerin sorunlarını çözme noktasında elinden geleni yapmaya devam edeceğini söyledi.
Görev dağılımını ardından yönetim ve denetleme kurulu şu şekilde oluştu;
Yönetim Kurulu Başkanlığına İsmail Korkut, Başkan Yardımcılığına Ramazan Ulupınar, Muhasipliğe Yusuf Seyfeli Genel Sekreterliğe Rukiye Er, Eğitim ve İstihdam Sekreterliğine Aslı Okur ve Murat Pertev, Ar-Ge, Kültürel ve Sosyal Faaliyetleri Sekreterliğine Nilay Yıldız Pertev, Ulaşım ve Seyahat Sekreterliğine Recep Öztürk ve Cemal Duman, Halkla İlişkiler ve Basın Tanıtım Sekreterliğine Rabiye Kural, Sivil Toplum Kuruluşları ve Dış İlişkiler Sekreterliğine Ramazan Temel Proje ve Kurslar Sekreterliğine M. Serdar Demirkol, İletişim Sekreterliğine Hicran Egeli ve Adem Baran
Denetim Kurulu;
Denetim Kurulu Başkanlığına İsmet Sönmez, Başkan Yardımcılığına Önder Karakaya, Denetim Kurulu Üyeliğine Nurettin Doğan Müjgan Tufan, Erkan Demirhan ve Nurettin Can.