GMİS Armutçuk Şubesi tarafından 2, İlçe Müftülüğü tarafından 1 olmak üzere toplam 3 akülü tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi. Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, şuana kadar 65 engelli vatandaşı akülü tekerlekli sandalye ile buluşturduklarını 30 civarında ise dernek üyesinin akülü tekerlekli sandalye beklediğini söyledi.

Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şubesi tarafından 2, Kdz.Ereğli İlçe Müftülüğü tarafından alınan 1 akülü tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara düzenlenen tören ile teslim edildi. Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği'nde gerçekleştirilen törene Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu ve sendika yöneticileri katıldı. Dernek Başkanı İsmail Şentürk, GMİS Armutçuk Şubesi tarafından 2, İlçe Müftülüğü tarafından alınan 1 akülü tekerlekli sandalyenin Halime Erarslan, Meryem Demirhan ve Aynur Dilaver'e teslim edildiğini belirterek, Bugüne kadar 65 engellimizi akülü tekerlekli sandalye ile buluşturduk. İhtiyacımız olan 30 tane akülü tekerlekli sandalyedir. Bekleyen üyelerimiz var inşallah Kurban Bayramına kadar 30 tekerlekli sandalyeyi de kendilerine teslim edeceğimize inanıyorum. Emek veren katkı sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

ÖZGÜVEN SAĞLAYACAKLAR

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da akülü tekerlekli sandalye bekleyen 30 kişinin bu beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, Yaklaşık 65 engellimiz akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu. Kdz.Ereğlililerin bu konuda gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye vererek kendilerine özgüveni sağlayarak rahat dolaşma imkanı sağlayacaktır. Son derece mutluyuz, her türlü desteği vermeye de hazırız sözleri ile konuştu.

MADEN İŞÇİSİNE TEŞEKKÜR

Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu'da, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde çalışmaları sürdürdüklerini maden işçilerinin desteği ile 2 akülü tekerlekli sandalye alındığını önümüzdeki süreçte yine akülü tekerlekli sandalye alınması yönünde çalışma başlatılacaklarını belirterek, Maden işçilerinin hassasiyetine teşekkür ediyorum dedi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, İlçe Müftüsü Mustafa Erkan ve GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu'ya teşekkür plaketinin vermesinin ardından anı fotoğrafı çektirildi.