Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç ve yönetimi tarafından geliri Kurban Bayramı’nda engelli aileler ve çocuklarına kullanılmak üzere bir sabah kahvaltısı etkinliği düzenlendi.
Devrek Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğine; AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Akdemir, Devrek TSO Meclis Başkanı İlkin Taşçı, Milli Eğitim Şube Müdürü Cihan Durdubaş, ADD Şube Başkanı Murat Altunok, CHP’li Belediye Meclis üyeleri Mustafa Esen, Bayram Çınar, Faik Mekik ve çok sayıda da davetli vatandaş katıldı. Programa yoğun işleri dolaysıyla katılamayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da telgraf çekti.
Kahvaltı etkinliğine gelenleri yönetimiyle beraber kapıda karşılayan Başkan Malkoç, kendilerine masalarına kadar eşlik ederek, engelli aileleri ve çocuklarıyla da her zaman olduğu gibi yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi.
Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Başkan Malkoç, “Biz Engelliler Derneği olarak, 15 gün önce 7 aileyi çocuklarıyla beraber Ayvalık’a götürdük. Orada 5 gün onlara güzel bir tatil yaptırdık, kaynaştık. Bu anlamda da sağ olsun Kaymakamımız, Kilimli ve Çaycuma Belediye Başkanlarımız bize katkıda bulundular. Sizin sayenizde, sizin de katkılarınızla Kurban Bayram’ında engelli çocuklarımıza bayram hediyeleri verebilmek için bu kahvaltı etkinliğini düzenledik. Geldiğiniz ve katkı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)