3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen eğlence programında engelliler bir araya geldi. Engellileri Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ve Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir de yalnız bırakmadı. 
kilimli Beldesi'nde Kilmli Belediyesi Sosyal tesislerinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen eğlenceye, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Ak Parti Kilimli Belde Başkanı Cavit Taşçı, İşkur Bölge Müdürü Gönül Demirsu, İl Sağlık Müdürü  Bilal Cin, Ak Parti Engelli Yönetim Kurulu Üyeleri, Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi Yöneticileri, Öğretmenleri, Öğrencileri, Velileri, Sevgi Bağı Engelliler Okulu öğrencileri ve velileri ile çok sayıda engelli katıldı. Etkinlikte müzik eşliğinde engelli öğrenciler oynarken unutulmaz anlar yaşadılar. Ardından Vali Erol Ayyıldız ve Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, birlikte engelli vatandaşlara hediyeler dağıttı. Hediyeleri alan engelli öğrencilerin ise mutlulukları gözlerinden okundu.  Özdemir, Tüm engelli kardeşlerimizi seviyor ve onlara her zaman önem verdiğimizi, her zaman yanlarında ve yardımcıları olmaya devam edeceğimizi bilmenizi istiyoruz. Engelleri birlikte bütün engelleri aşacağız. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Sağlıklı mutlu ve başarılı bir yaşam diliyoruz dedi. Çocuklarının mutlu anlarına şahit olan veliler de, duygulu anlar yaşandı.
Programın ardından beldenin ilçe olması ile birlikte hizmet vermesi planlanan binayı inceledi. Ocak ayında hizmete sokulması planlanan Pazar yerini inceleri. Başkan Özdemir, Vali Ayyıldız'a bina hakkında bilgiler verdi. Kilimli'nin ilçe olması için geçtiği süreci hatırlatan Vali Ayyıldız, İlçe olması planlanan Kilimli beldemize tekrar bakalım istedi. Fiziki imkanlarını yerinde tekrar görüp, inceledik dedi.Vali Ayyıldız'ın ziyareti nedeniyle teşekkür eden Başkan Özdemir, Sayın Valimiz, kapalı pazar yerini görmek istedi. Bu konuda olumlu düşünceleri var. Kendisine teşekkür ediyorum. Kentle ilgili ileriki zamanlarda yapacağımız ve ilçe olduktan sonra planlayacağımız tabi ki şehir planımız var onunla da ilgili kendisinin önereceği doğrultuda bizler de hareket edeceğiz. Onun için ileriki zamanlarda daha kati bilgiler vermek doğru olur diye düşünüyorum. Teşekkür ediyorum dedi.