Devrek Engelli Ailelere Yardım ve Dayanışma Derneği ile Devrek Garage Factory Mağazası, engelliler yararına güzel bir etkinliğe birlikte imza attılar.
Devrek Garage Factory'in sahibi İsak Umunç, mağazasının iki günlük alışverişinden elde edilen bütün geliri engellilere bırakırken, Devrek'teki bütün engellileri mağazada ücretsiz olarak giydirmenin mutluluğunu yaşadı.
Dernek Başkanı Songül Malkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri mağazadan alışveriş yaparak, bu gelire katkıda bulunurken, mağazaya davet ettiği engelli vatandaşların da giyiminde kendileriyle yakından ilgilendi.
Devrek Engelli Ailelere Yardım ve Dayanışma Derneği ile Devrek Garage Factory Mağazası'nın birlikte yaptıkları bu sosyal proje ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Songül Malkoç, Garage Factory ile çok güzel bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Buradan yapılacak olan bütün alışverişin gelirini sağ olsun İsak Umunç kardeşimiz engellilere bağışladı. Bundan biz çok mutlu olduk ve keyif aldık. Yönetim olarak sabah işyerine gelerek ilk alışverişi engellilerimize katkı sağlamak için biz yaptık. Devrek halkımızda sağ olsunlar bu olaya duyarlılık gösterip alışveriş yaparak engellilere katkı sundular. İkinci sürprizi ise İsak kardeşimiz bize haber verdi ve Devrek'teki engellileri mağazasından ücretsiz olarak giydireceğini bize söyledi. Engelli kardeşlerimiz buradan istediklerini alıp üstlerine ücretsiz olarak giyiyorlar. İsak kardeşimiz bundan öncede engellilerimize çok yardımlarda bulunmuştu. Bu davranışının ben Devrek'te diğer esnaf arkadaşlarımıza da örnek olmasını diliyorum. Devrek halkı ve engelli vatandaşlarım adına İsak kardeşime bu duyarlı ve onur verici davranışından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.
Devrek Garage Factory Mağazası sahibi İsak Umunç ise, Devrek Engeliler Derneği ile iki yıldan beri bazı projelere birlikte imza atıyoruz. Bunları işyeri olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapmaya çalışıyorum. Bu yıl işi biraza daha farklılaştırıp mağazamızın iki günlük gelirini engellilerimize bırakmak istedik. Aynı şekilde onları baştan aşağıya giydirerek mutlu olmalarına imkan sunduk.
Dernek ile güzel bir dayanışma ile güzel bir proje ortaya çıkarıp onların mutlu olmasını vesile olduğumuz için bende çok mutluyum. Engelliler derneği ve Songül abla ile bundan sonrada yine aynı amaç doğrultusunda birlikte engellilerimize katkı vermeye devam edeceğiz diye konuştu.