CHP Kdz. Ereğli İlçe Sekreterliği tarafından gönderilen yazılı açıklamada, İlçe Başkanlığımızca “Engelli vatandaşlarımızla birlikteyiz” etkinliğinin  başlatıldığı belirtildi.

Her ay engellilerin  doğum günlerinde Fiziksel Engelliler Derneğine giderek onlarla beraber olacaklarını ifade eden CHP, ilk ziyarete de  İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve beraberindeki yöneticiler ile gidildiğini şöyle bildirdi.

Ziyarette İlçe başkanımız Sertan Ocakcı ve ilçe yöneticilerimiz, Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneğini başkanı İsmail Şentürk, dernek mensubu üyeler ve kursiyerler ile sohbet ettiler. İlçe başkanımız Ocakcı, Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Örgütü olarak her ayın ilk Salı günü engelli kardeşlerimizi ziyaret edeceklerini ve o ay içerisinde doğum günü olan engelli kardeşlerimiz için küçük hediyeler takdim edeceklerini belirtti.

Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği ziyaretinde İlk olarak ocak, şubat ve mart ayı içerisinde doğum günü bulunan engelli kardeşlerimize ve dernek kursiyerlerine hediyeleri olan Atatürk motifli atkı ve şallarını takdim edildi. Doğum günü pastası mumları hep beraber üfletildi.  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte gelen müzisyen dostlarımız, şarkılar söylenip engelli kardeşlerimizin doğum günlerini kutladılar.

Ziyaretten ve etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fiziksel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şentürk, “kaynaşmak, birlikte olmak çok keyifli oldu. Tüm üyelerim ve kursiyerlerim adına Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe örgütüne ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.


KATILANLAR:

Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaretinde Rahmi Yaman, Ekrem Akman, Mürşide Ateş, Şenay İşeri, Huri Keskin, Sevdekar Aras, Kadın kolları Başkanı Zerrin Erdoğan, Birsen Toker, Canan Tüzün, Emine Kılıç, Şaziye Babaoğlu, Yeşim Özyılmaz, Mustafa Erdoğan, Nevzat Göl, Arzu Yazıcı eşlik etmişlerdir.