Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, dernek hizmet binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Ereğli Rotaracat Kulübü tarafından biri akülü olmak üzere 11 tekerlekli sandalye bağışında bulunulmasından mutlu olduklarını söyledi.

 

“PROGRAMI YENİDEN DÜZELTTİM”

Kulüp yöneticilerine desteklerinden ötürü teşekkür eden Madenoğlu, “Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, “Tören için beni aradıklarında programım uygun değildi, hem engellilerle birlikte olabilmek katılımcıların destekçiler ile duyacakları sevince ortak olabilmek adına programı buna göre düzelttim. Bu tür araç gereci temin etmek ve sizlere ulaştırmak sanıldığı gibi kolay değil. Ereğli Rotaracat Kulübü de gayret etmişler 11 sandalyeyi size ulaştırıyoruz.

 

“BU KATKILAR TOPLUMA YAYILMALI”

Emeği geçen bu işe ön ayak olan başta Dernek Başkanı İsmail Şentürk ve Yönetim Kurulu olmak üzere bu işin finans ve uğraşı yönünü gerçekleştiren Rotaracat Kulübüne teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyet ve katkıların bir dernek veya bir kişilerin değil toplumun bütün kesimlerinin katkısı ile olmalıdır” dedi.

 

BİN 600 ÜYESİ VAR

Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk de ilçe merkezi ve 94 köyde çeşitli özürlü gruplarına mensup bin 600 engelli üyenin bulunduğu, 11 engellinin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeye kavuşmalarından duydukları memnuniyeti ifade etti, Kulüp Başkan ve Yöneticilerine hassasiyetlerinden ötürü teşekkür etti.

 

“DAHA İYİ ŞEYLER DE OLACAK”

Ereğli Rotaracat Kulübü Başkanı Çağrı Yücel, düzenlenen yardım kermesi ile elde edilen gelir ile 1’i akülü olmak üzere 11 tekerlekli sandalye aldıklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Buradakilere bir nebze yardımcı olabildiysek, hayatlarını rahatlatabildiysek ne mutlu bize. Sizin hayatlarınıza dokununca kendi hayatlarımıza dokunuluyor, birlikte iletişim kurabiliyoruz. İnşallah daha iyi şeyler de olacaktır”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)