Kdz.Ereğlili sanatçı Engin Atalay yeni albüm çalışmalarının tamamlandığını ve Ramazan ayında çıkacağını söyledi.

Kdz. Ereğli'de görev yapan gazetecilerle Demirkollar Tepe Park'ta düzenlenen yemekte bir araya gelen Ereğlili sanatçı Engin Atalay, hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi.

Yeni albümünün Ramazan ayı içerisinde çıkacağının müjdesini veren Atalay, “Yeni bir albüm çalışması yaptım. Çok güzel bir çalışma oldu. Çok önemli isimlerin şarkıları bulunuyor bu albümde. Koray Demirkapı'nın üç parçası var. Funda Arar'ın söz yazarlığı ve müziklerini yapan Burcu Tatlıses'in bir parçası var. Çok değerli, merhum bestekar Yusuf Nalkesen'e ait bir sanat müziği parçası var.
Bu eseri ilk kez yıllar önce televizyonda Ajda Pekkan söylerken duydum, çok beğendim. Araştırıp kime ait olduğunu bulduk Yusuf Nalkesen'in İzmir'de yaşayan çocuklarından sağ olsunlar çok uygun bir rakama bu şarkının telif hakkını satın aldık. Bu albümü Ramazan'da çıkartmayı düşünüyoruz. Ramazan ayları müzik piyasasında ölü sezon olarak görülür, kimse bir çalışma yapmaz ama ben albümümü bu ramazanda çıkarmayı düşünüyorum. Klipimizi de okuduğum Marmara Üniversitesi'nin tarihi Hukuk Fakültesi binasında çektik. Klip şu anda internette var. Çokta iyi gidiyor. Henüz yeni olmasına rağmen 700-800 bin rakamına ulaşmış durumda” dedi.