Saadet Partisi (SP) Alaplı İlçe Teşkilatı, Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın vefatının 5. yılında "Erbakan Resim Sergisi" açarak andı.

Alaplı Merkez cami önünde açılan sergide, Erbakan’ın hayattayken Türkiye’nin değişik bölgelerinde çektirdiği resimler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

 SP Partisi İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erbakan haftası etkinlikleri kapsamında hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.



Teşkilat olarak bir anma programı yapmadıklarını aynı zamanda onu anlamaya çalıştıklarını ifade eden Sarıkaya, Şubat ayı Erbakan hocacımızın vefat yıldönümüdür. Tüm Türkiye de olduğu gibi “Erbakan Haftası” olarak anma programları düzenleniyor. Bizde İlçe teşkilatı olarak hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Hocamızın çocukluğundan ölümüne kadar Türkiye’nin birçok yerinde çektirdiği fotoğrafları toplayarak sergi açtık. Vatandaşlarımız sergimize çok büyük ilgi gösterdi. Tüm Alaplı halkını hafta boyunca yapacağımız etkinliklere davet ediyoruz.”

Sergiyi gezen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ı ölümünün 5. Yılında sevgiyle anıyoruz. Çok güzel bir resim sergisi olmuş.” dedi.

(Haber Cem Sürmeneli)