ERCAN CANDAN KÖYLERDE

 

AKP’nin sürpriz milletvekili adaylarından Prof. Dr. Ercan Candan seçim çalışmalarına devam ederken, gittiği her yerde “geleceğin bakanı” olarak görülüyor. Vatandaşlar Ercan Candan’a “Zonguldak’tan her dönemde bakan çıkardı. Ancak bu gelenek son yıllarda değişti. Sizinle bu makus kaderi yenmek istiyoruz” sözleriyle sempatilerini dile getiriyorlar.

 

Ercan Candan’ın seçim gezilerine, AKP’nin milletvekili aday adaylarından Muharrem Erdem, Hasan Yılmaz, Erol Şahin ve Saffet Bozkurt da katılarak destek veriyor. Çayırlı Köyü’ne giden Ercan Candan’ın seçim çalışmalarına  Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol da katılıyor.

 

Prof. Dr. Candan, tüm vatandaşlarla birebir görüşerek kendini tanıtıp 12 Haziran seçimlerinde oy isterken, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyetle moral depoluyor.

 

Kavga yerine barış politikalarından yana olduğunu dile getiren Ercan Candan, toplumsal diyaloglarla hizmet üretilebileceğini ifade ederken, kendisine destek verenlerde çevrede adaylarını tanıtım için çalışıyorlar.