Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’a kutlama ziyaretlerine devam ediliyor.

 

“Renklerin Kardeşliği” sloganı ile bir araya gelen Ereğli’deki Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon Spor Kulüplerinin taraftar dernek başkanları, bazı belediye meclis üyeleri, meslek kuruluş temsilcileri ve Erdemir işçileri Ercan’ı şube başkanlığına atanması vesilesiyle kutladılar.


 

Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, Karadeniz Ereğli Fenerbahçe Spor Kulübü Şube Başkanı Halil Uzun, Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk ve Eski Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Osman Öztürk, çiçek sundukları Ercan’a başarı dileğinde bulundu.

 

MECLİS ÜYESİ ZİYARETİ

 

Ereğli Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay ile Ereğli TSO Meclis Üyesi ve Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü As Başkanı İlhan Yazıcıoğlu da Başkan Metin Ercan’ı ziyaret ederek kutladı.

 

Diğer yandan, Erdemir işçileri de gün boyunca sendikaya ziyaretlerini sürdürerek Ercan’ı kutladılar. Ziyaretlerde Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Şube Eğitim Sekreteri Mehmet Karakaya da hazır bulundu.