İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölge Başkanı İrfan Erdem, başkanlığında Kdz.Ereğli'deki denizcilik sektörü yetkilileri bir araya geldi.

Erdem başkanlığında oda hizmet binasındaki gerçekleştirilen toplantıda bölge ve sektör sorunları görüşüldü.

Ereğli Liman Başkanı Ali Görkem, Gümrük Müdürü Muammer Aydemir, Deniz Liman Büro Amiri Salih İnanoğlu, Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Tabibi İrem Kürklü, Erdemir Liman Müdürü Caner Özleyen, Ereğli Liman Şefi Erol Karyağdı, Erdem Limanı Müdürü İsmail Hakkı Turgut ve Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren acentelerin sahipleri katıldı.

Toplantıda, kurumlar, acentelerle büyük ölçüde uyum içinde çalıştıklarını, acenteler ise kurumların büyük özveriyle görev yaptığını, taleplerin hızlı bir şekilde karşılandığını ifade etti.

Bölge Başkanı Erdem de denizcilik sektörünün bölgede yaşadığı problemlerin çözümünde gösterdiği çalışmalardan ötürü OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem'e teşekkür etti.

Geçirdiği trafik kazası sonrası yaşama veda eden Giz Denizcilik Sahibi Mehmet Kutsi Başsarıoğlu'nun anısına hizmetleri ve çalışmalarından ötürü eşi Burçin Başsarıoğlu'na teşekkür plaketi Erdem tarafından takdim edildi.