Zonguldak’ın ve ülkenin Megastar’ı Ergin Erdem’in Fenerbahçe aşkı sönmek bilmiyor.Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe’ye ‘ Efsane Fenerbahçe’ marşını besteleyen Erdem bu kez de “ Şampiyon Fenerbahçe” marşı ile gündeme oturdu.Bilindiği gibi daha önce Fenerbahçe’nin 2013 -2014 Türksel Süperlik şampiyonluğunun ardından ‘ Efsane Fenerbahçe ‘ marşını bestelemişti . Yaklaşık otuz beş yıldır müzikle iç içe olan ve yaptığı Anadolu rock tarzında besteleriyle Zonguldak’ın mega starı olarak tanınan Ergin Erdem Bu güne kadar söz ve müziği kendisine ait 250 üzerinde bestesi olan erdem’in son olarak da Karadonda meydana gelen grizu faciasının ardından yaşanan olayları anlatan  “ Grizuya Ağıt “ adlı eseri büyük beğeni toplamıştı.

 

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği  (MESAM) üyesi olan Erdem İlk profesyonel anlamda müzik çalışmasını Rahmetli Cem Karaca’nın katkılarıyla, aranjör Uğur Dikmenle ile Yapan Ergin Erdem, Birçok ulusal TV kanalında da programlar yapmıştı.

 

Ergin Erdem son bestesi hakkında şunları söyledi. “ ŞAMPİYON FENERBAHÇE marşımın gerekli ilgiyi göreceğine, Fenerbahçeli Taraftarımızla da buluşacağına inanıyorum,  en güzel kararı, taraftarlarımız verecektir. “dedi. 

 

ŞAMPİYON FENERBAHÇE MARŞI
BİNDOKUZYÜZYEDİDE KANARYA DOĞDU
ŞEREFLİ TARİHİMİZ BAŞARI DOLU
ŞÜKRÜSARACOĞLU YUVANIZ OLDU
MİLYONLAR FENERBAHCE SEVGİSİ DOLU
KADIKÖY SARAÇOĞLU CANLAR BİR OLDU
MİLYONLAR FENERBAHÇE SEVGİSİ DOLU

 

BÜYÜK BAŞKAN BÜYÜK TARAFTAR
DESTAN YAZAN FUTBOLCULAR
ŞAMPİYON ŞAMPİYON FENERBAHÇE
ONURUM GURURUM FENARBAHÇE
SEVDAM YÜREĞİM FENERBAHÇE
ŞAMPİYON ŞAMPİYON FENERBAHÇE

 

SARI LACİVERT SARI KANARYA
GÖNÜL GÖNÜLE TARAFTARIYLA
YÜRÜYORUZ ATA YOLUNDA
FENERBAHÇE SANCAĞIYLA
KOŞUYORUZ ŞAMPİYONLUKLA
SEVGİ BARIŞ ÇAĞRISIYLA

 

YÖNETİM TARAFTAR HEP BİRLİKTE
YİĞİTLER SAHADA YENİ ZAFERE
AŞIĞIZ BİZLER BU RENKLERE
ŞAMPİYON ŞAMPİYON FENERBAHÇE
                                
Söz&Müzik: Ergin Erdem