Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) 49. İşletme yıldönümü düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlayacağı bildirildi.

 

Erdemir Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 10 Mayıs tarihinde başlayacak ve 1 hafta sürecek etkinlikler kapsamında spor karşılaşmaları, tiyatro gösterilerine kadar çeşitli aktivitelerin Erdemir çalışanları ile buluşacağını açıkladı. Etkinlikler kapsamında çalışan işçilerin çocuklarını da dahil eden Erdemir, ‘Benim Renklerimle Erdemir’ konulu bir resim yarışması düzenlendi.

 

Konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

“Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 4 kategoride düzenlenen yarışmada çocuklar kendi renkleri ve çizgileri ile Erdemir’i resmederken, yeteneklerini de sergileme imkanı bulacak. Bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilecek olan resim yarışmasının ödülleri, birincilere okul öncesi ve ilkokul düzeyi için Ipad mini, ortaokul ve lise düzeyi için ise Ipad olacak. İkincilere fotoğraf makinası, üçüncülere ise saat hediye edilecek olan yarışmanın tüm eserleri sergilenecek. Yarışmada dereceye girenler, 49. İşletme Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında 15 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak”