Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Tolga Aral, Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım, Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, il ve ilçe yöneticileri Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

"HALKLA İÇ İÇE ÇALIŞMALAR YAPIYOR"

Ziyarette konuşan Aral, "Camia olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanında olduk. Görüyoruz ki, Kaymakamımız Nazım Madenoğlu halkla iç içe çalışmalara yapıyor. Mahalle, belde ve köylerde halkımız ile bir araya gelerek vatandaşlarımızla bire bir sorunlarını dinliyor. Kaymakamımıza insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz, biz siyasilerin de devletimizin bürokratlarına devlet millet kaynaşmasını noktasında yardımcı olmamız gerekiyor" dedi.

 

DOSYAYI KAYMAKAMA TESLİM ETTİ

Konuşulan konular arasında asayiş, eğitim, engelliler ile ilgili çalışmalar ve son dönemde gündemde olan eko turizm konusundaki gelişmeleri değinildi. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde  valilik tarafından basına açıklanan Zonguldak Turizm Kalkınma Planında yer alan Ereğli - Zonguldak Kıyı Mastır Planı ve Zonguldak Sanayi Mirası Turizm Mastır planları kapsamında MKYK Üyesi Tolga Aral Kandilli eko turizminde yapılabilecek önerileri içeren hazırladıkları dosyayı Kaymakam Nazım Madenoğlu'na verdi.

 

ERDEMİR HASSAS OLMALI

Son olarak Ereğli'de Ereğli Demir Çelik Fabrikalarının önemli bir yer tuttuğunu, kurumun Ereğli ile alakalı konulara daha ilgili olması konusuna da değinildi. Bu bağlamda örnek olarak Erdemir'e ait futbol sahası tesislerinde vatandaşların yürüyüş yapmalarına bile izin verilmediğini hatırlatıldı. Bu konuda Erdemir yönetiminin daha hassas olması gerektiği belirtildi.