Karadeniz Ereğli'deki, Ereğli-Alaplı sahil güzergahında bulunan Erdemir'e ait özel plajda denizde olan vatandaşlara, 16 Ağustos günü saat 11.30 sularında "acil olarak denizden çıkın!" emri verildi.

Plaja gidenler arasında heyecan yaratan olayda, "çıkın!" emrinin sebebinin ise, denizi basan yağlar olduğu öğrenildi.

Plajın sahili boyunca denizin üstü yağ ile kaplanınca vatandaşlar denizden çıkarılarak önlem alındı.

Yağın nereden geldiği yolunda bir bilgi elde edilemedi.  Olayla ilgili olarak Kdz. Ereğli Sağlık Grup Başkanlığı'nın bir açıklama yapması bekleniyor.

ERDEMİR PLAJINDA ÇİFTE TARİFE Mİ?
 
BU ARADA ERDEMİR PLAJINDA ÇİFTE STANDART UYGULAMA YAPILDIĞINI BİLDİREN BİR OKUYUCUMUZUN GÖNDERDİĞİ İLETİ İSE AYNEN ŞÖYLE:  

Ereğli'de kamuya açık tek plaj olan Erdemir plajında bazı kişilere özel ihtimam gösteriliyor. Plajın bir kısmında şemsiye bile bulunmazken, şezlonglar yer değiştirildiğinde ikaz ediliyorken,şemsiyeler rüzgarda personel tarafından zorla kapattırılıyorken; bazı şahıslara plaj personeli tarafından protokol şezlonglarından (ki bunlar minderli) getirilmesi, herkesin şemsiyesi kapatılırken bunların şemsiyelerinin açık kalması, çay servislerinin yapılması, özellikle  Erdemir'e yıllarca  hizmet etmiş ve etmekte olan personelin dikkatinden kaçmıyor. Plajda da mı çifte standart uygulaması olarak yankılanıyor.