Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) Yönetimi, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ın yaklaşan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi yaptığı açıklamaları olumlu karşıladı ve destekledi.

Ereğli'de en büyük ticaret aktörü olan ve ülkenin amiral gemisi olarak gösterilen Erdemir Şirketi'nden bir temsilcinin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminde olmasının birlik ve beraberlik adına önemli bir gelişme olacağını söyleyen Milletvekili Candan'ın önemli çağrısı Erdemir cephesinde de destek gördü.

Erdemir'in üst düzey yetkililerinden Önder'in muhabirinin aldığı bilgilere göre Candan'ın bu süreçteki açıklamalarına dikkat çekildi ve TSO Yönetimine aday olanların Erdemir ile iletişime geçebileceği vurgulandı. Erdemir'in yapacağı durum değerlendirmesinin ardından TSO Yönetimine temsilci olarak isim vermeye hazır olduğu gerçeği ise net bir şekilde ortaya konuldu.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde ilçe ile bütünleşecek bir yönetim oluşmasına tam destek veren Erdemir'in bölgenin sorunlarının çözümünde ve birlik içerisinde hareket etmede taşın altına elini koymaya ise hazır.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçimleri öncesi Erdemir'in de taşın altına elini koyacak olması kamuoyunda da olumlu karşılanıyor.