Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) ve Alaplı Belediyesi işbirliğiyle Alaplı'daki ihtiyaç sahibi vatandaşlara "Ramazan paketi" yardımlarına dağıtımına başlandığı bildirildi.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir)'in desteğiyle ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara "Ramazan paketi" şeklinde gıda yardımları yapıldığını bildirdi. Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ramazan ayından önce, ilçedeki gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmesi amacıyla geniş kapsamlı bir çalışma başlattıklarını belirterek, " Görevli arkadaşlarımızın, bizzat hane, hane dolaşmaları suretiyle yapılan araştırma neticesinde, ilçemizde gerçekten yardıma muhtaç olan aileleri tespit ettik. Tespit edilen 500 ihtiyaç sahibi aileye; çoğunluğu Erdemir'den olmak üzere, hayırsever esnaflarımız ve işadamlarımızın yardımlarıyla hazırlanan gıda paketlerini, Erdemir'den görevli arkadaşlarımızın da yardımıyla, tek, tek evlerine teslim etmek suretiyle dağıtmaya başladık. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı teşhir etmemeye ve gururlarını incitmemeye büyük özen gösteriyoruz. Bu nedenle, görevli arkadaşlarımız yardım paketini ihtiyaç sahibi vatandaşların bizzat kapılarına bırakıyor." Dedi.
Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan gıda yardımlarını karşılayan Erdemir'e; hayırsever işadamı ve esnaflarımıza teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.