Erdemir'in her yıl geleneksel hale getirerek gerçekleştirdiği toplu sünnet şöleni Cumartesi günü Erdemir Plaj Tesislerinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Samim Şaylan, Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşin Yöney, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Yöneticileri, Erdemir çalışanları ve sünnet olan çocukların ailelerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Yoğun katılımın olduğu sünnet şöleninde çocuklar çeşitli oyunlarla eğlendirilirken ailelerde çocuklarının bu mutluluğunu alkışlarla eşlik ettiler. Erdemir İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Samim Şaylan yaptığı konuşmasında, "Erdemir lider kuruluş olmanın getirdiği sorumlulukları bilinci içerisinde. Sadece teknolojide, üretimde değil sosyal sorumluluk alanında üzerine düşeni yapmaktadır. Bugün 129 gencimiz delikanlılığa adım atacak onlara hayatlarının bütün günleri bugün gibi olsun diyorum" dedi.
Çeşitli gösteri ve oyunlar ve dağıtılan ikramların ardından sünnet şöleni sona erdi. Sünnet olan çocuklar da Erdemir'in gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederken velilerde, "Allah razı olsun, her sene geleneksel olarak yaptırılan sünnet şöleninde bu sene biz çocuğumuz sünnet oldu. Teşekkür ediyorum" dediler.