* Ambalaj Sanayicileri Derneği'nce düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması 2011'de Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın; Endüstriyel ve Taşıma Ambalajları Kategorisi'nde Gümüş Ödül aldığı bildirildi.

Dünya Ambalaj Örgütü (WPO-World Packaging Organization) tarafından akredite edilerek yetkinliği tanınan yarışmada Erdemir'in de ödül kazanması, şirkete ve şirket çalışanlarına moral oldu.

Konuyla ilgili Erdemir'den yapılan açıklamada kamuoyuna şu bilgi verildi:

"Türk firmalarının yurtiçinde ve yurtdışında ürettikleri ve piyasaya sürdükleri ürünler ile katıldıkları ve on kategoride toplam 109 ambalajın başvurduğu, Seçici Kurul üyelerinin oybirliği ile karar vererek birinci aşamada Yetkinlik 2011 ödülüne layık görülen 98 ambalajın yer aldığı Ambalaj Ay Yıldızları 2011 Yarışması'nın ikinci aşamasında Yetkinlik 2011 ödülüne layık görülen ambalajlar arasında yeniden değerlendirme yapılarak ödül alacak ürünler belirlendi. Daha önce de ambalaj kalitesi ve müşteri memnuniyetine sağladığı katkıyla ödülleri bulunan Şirketimiz, Ambalaj Ayyıldızları 2011 yarışmasında Endüstriyel ve Taşıma Ambalajları Kategorisinde Sıcak Haddelenmiş ve Asitlenmiş Bobin (RP) İhraç ürünüyle Gümüş Ödül aldı.

9 Eylül 2011 tarihinde Çırağan Palace Kempinski Hotel İstanbul'da düzenlenen Ödül Töreni'nde Şirketimizin ödülünü İşletmeler Genel Müdür Yardımcımız Esat Günday aldı. Yarışma kuralı uyarınca Yetkinlik 2011 ödülüne layık görülen ambalajlar WPO (World Packaging Organization)'nun düzenlediği WorldStar Yarışması da dahil olmak üzere uluslararası yarışmalara katılma hakkı kazandılar."