Beko Erkekler Basketbol Liginde Erdemirspor evinde Hacettepe Üniversitesi'ni ağırladı. Karşılaşmaya Erdemirspor başladı. Pota altında Marshall'a yapılan faulün ardından bu oyuncunun kullandığı serbest atışta birinde başarılı 1-0. Hacettepe atağında Tucker atışında isabetli 1-2. İlk periyotta her iki ekipte oyunu kontrol altına almaya çalışırken Erdemirspor, Marshall ve Henderson ile sayı üretti ve ilk periyotu 20-15 Erdemirspor kazandı. İkinci periyota da hızlı başlayan Erdemirspor'da 3 sayılık atışlarda isabet yakalarken Tucker ve Hüseyin Beşok ile konuk ekip Hacettepe Üniversitesi sayı üretti. Erdemirspor ikinci periyotu da rakibine oranla daha baskılı oyun ortaya koydu ve 44-27 galip ayrıldı.

Üçüncü periyot zaman zaman büyük çekişmeye sahne oldu. Erdemirspor'un farka açma Hacettepe Üniversitesi'nin ise farkı kapatmaya çalışırken Erdemirspor'da periyotun bitimine 2 dakika kala aradaki fark 8 sayıya düştü.

Son periyot konuk Hacettepe Üniversitesi'nin atağı ile başlarken hücumda kaptırılan topun dönüşünde Erdemirspor Barış'ın 2 sayılık atışı buldu skor 57-47. Erdemirspor hücumda Henderson ile 3 sayılık atıştan isabet sağladı ve aradaki farkı 13 sayıya kadar çıkardı. Karşılaşmanın bitimine 3.5 dakika kala Hacettepe Üniversitesi Marsh ve Tucker'in baskılı oyunu ile aradaki farkı 6 sayıya kadar düşürdü. Tucker'in 3 sayılık atışı isabetli aradaki fark 3 sayıya kadar düştü. Bu bölümde her iki ekibin taraftarları da tezahüratlarını arttırdı. Erdemirspor, Marshall ile rahat pozisyonda 2 sayılık basket ile aradaki farkı yeniden 5 sayıya çıkardı. Son bölüm her iki ekibinde baskılı oyununa sahne oldu. Konuk bulduğu son saniye basketi ile maçı 71-69 kazandı.

Erdemirspor Basketbol Yıldız takımında Zonguldak şampiyonu olan Erdemirspor'a Hacettepe maçı öncesi Kulüp 2. Başkanı Yusuf Ziya Odabaş tarafından kupa verildi.