Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele eden ve şampiyonluk hedefleyen Ereğli Belediyespor ile play-off hesapları yapan Erdemirspor arasında Erdemir Stadında oynanan karşılaşmadan Erdemirspor 1-0'lık galibiyetle ayrılırken maçın ardından saha dışında büyük olaylar yaşandı.

Hakemin maçın bitiş düdüğü ile Erdemirspor cephesinde sevinç yaşanırken soyunma odasına giden Ereğli Belediyespor'lu oyuncular ile Erdemirspor'lu taraftarlar arasında başlayan küfürleşme büyürken, taraflar birbirlerine ayakkabı, pet şişe, para, çakmak attı. İtiş kakışlar yaşanırken polis olayların büyümemesi için yoğun çaba sarfetti.

BİBER GAZLI MÜDAHALE

Bir polisin oyuncuların üzerine biber gazı sıkması tansiyonu daha da yükseltti. Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Yalçın ile biber gazı sıkan polis arasında itiş kakışlar yaşandı. Bazı oyuncular biber gazından etkilenirken bazı oyuncuların yaralandığı gözlendi. Polis soyunma odasına giden koridordan güçlükle Ereğli Belediyespor'lu oyuncuları geçirirken biber gazından etkilenen oyunculara ilk müdahaleyi yanlarında bulunan sağlık ekipleri ve arkadaşları yaptı.

FUTBOLCULAR ÖNCE POLİS SONRA GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Ereğli Belediyespor'u taşıyacak araca biniş sırasında polis ile Belediyespor'lu oyuncular arasında biber gazı kullanılmasından ötürü yaşanan tartışma itiş kakışa dönüştü. Zaman zaman sert müdahaleler yapılırken futbolcular kendilerinin suratına biber gazı sıkan polisten şikayetçi olduklarını belirttiler. Bu arada bazı futbolcular görüntü çeken gazetecilere de pet şişe ile saldırdı. İtiş kakış yaşanırken araya giren polis olayları büyümeden önledi. Takım otobüsü polis kontrolünde staddan ayrıldı.

FOTOĞRAF VE GÖRÜNTÜLER BİRAZDAN...