Türk Metal Sendikası Kdz.  Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş,  ilçedeki özel bir hastane tarafından Erdemir çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti verileceğini söyledi.
Türk Metal Sendikası Kdz.  Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, sendika üyelerine ve Erdemir çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti sunmaktan mutlu olduklarını söyledi.
Amaçlarının, çalışanların hak ve menfaatlerini korumanın yanı sıra sağlık, eğitim ve sosyal faaliyetlerine de katkı sağlamak olduğunu belirten Odabaş, Bu kapsamda üyelerimize ve Erdemir çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti verilmesine katkıda bulunmaktan da ayrıca mutlu oldum. Üyelerimizin ve Erdemir çalışanlarının, alacakları sağlık hizmetinden memnun kalacaklarına inanıyorum. Bunun sağlanmasında destek olan özel hastane  yöneticilerine, gösterdikleri samimi davranış ve sendikamıza verdikleri değeri gösterdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetten yararlanacak olan arkadaşlarımıza da hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum dedi.
Özel hastanesi Başhekimi ve Mesul Müdürü Dr. Ahmet Bayram da, kapasite olarak ilçeye ve bölgeye hizmet verdiklerini ifade ederek, Erdemir çalışanlarının, vereceğimiz sağlık hizmetinden son derece memnun kalacaklarına inanıyorum. Böyle bir protokol imzalamaktan da büyük onur duyuyoruz diye konuştu.
Odabaş, Bayram ve hastane İşletme Müdürü Yusuf Ziya Müftüoğlu'nun, bugünden geçerli ve bir yılı kapsayan protokolü imzaladığı törene, Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan, Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, şube yöneticileri ile iş yeri temsilcileri katıldı.