Erdemirspor'un bünyesinde bulunan ve Süper Amatör Kümede mücadele eden Erdemirspor Futbol Takımında Teknik Direktörlüğe Bülent Öztürk getirildi.

Erdemirspor Kulüp 2. Başkanı Yusuf Ziya Odabaş yeni teknik patron Öztürk'e sonuna kadar destek vereceklerini belirterek, Genç ve beyefendi kişiliğiyle tanıdığımız, hedefleri olan Bülent Hoca ile hedefi olan Erdemirspor olarak bir yola çıktık. Hocamızla birlikte bir dizi başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Hocamıza bu başarıyı yakalayabilmesi için sonuna kadar destek vereceğiz sözleri ile konuştu.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Erdemirspor  2. Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemirspor Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Uslubaş, Mustafa Yıldız ve Erdemirspor Genel Menajeri  Ömer Erdinç 'de hazır bulundu.

İmza töreninden sonra açıklamada bulunan Teknik Direktör Bülent Öztürk, Erdemirspor'un başarısı için buradayım. Hep birlikte Kulübümüzü layık olduğu yere çıkarmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İleriki yıllarda Erdemirspor'u daha iyi yerlerde görmek tek hedefimiz dedi.