'Erdemir çalışanları ve Erdemirspor el ele' adında dayanışma gecesine yaklaşık 800 kişi katıldı.

 

 

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı ve Erdemirspor Asbaşkanı Yusuf Ziya Odabaş, 4 ayrı branşta 300 lisanslı sporcu ile faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.

 

DAR BAKIŞ AÇISI: Erdemir'in üst kademe yöneticilerinin Erdemirspor'u kapatma düşüncesinde olduğuna vurgu yapan Odabaş, Bölgemizin sosyal sorumluluk alanında öncü kuruluşu olan Erdemir'in değerlerine uymayacak bu düşünce yanlıştır. Spora dar çerçevede bakış açısı sergileyen başta Fatih Osman Tar olmak üzere; tüm yöneticilerin bu düşüncelerini üzüntü ile karşılıyoruz dedi.

 

 

Kdz.Ereğli'de, 'Erdemir çalışanları ve Erdemirspor el ele' adında dayanışma gecesi düzenlendi. Büyük Anadolu Ereğli Otel'de düzenlenen geceye Erdemirspor As Başkanı ve Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç'in yanı Erdemirspor Teknik Heyeti ve Futbol A Takımı oyuncuları ile çok sayıda Erdemir çalışanı katıldı.

 

46 YILDIR FAALİYETTE

Erdemirspor As Başkanı ve Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş gecede yaptığı konuşmada,1965 yılında kurulan Erdemirspor'un, içinde bulunduğu toplumun sportif etkinliklerine katkı, ilçede ve bölgede bulunan gençlerin bedensel ve ruhsal gelişiminin desteklenmesi amacıyla 46 yıldır başarı ile faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

 

4 BRANŞTA 300 SPORCU

Erdemirspor'un mücadele ettiği tüm branşlara ve özellikle alt yapıya önem ve destek vererek geleceğin sporcularının yetişmesine büyük destek sağladığını belirten ve kulübün halen Basketbol, Futbol, Bisiklet ve Boks olmak üzere 4 ayrı branşta 300 lisanslı sporcu ile faaliyet gösterdiğine vurgu yapan Odabaş, Hedefimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği Zeki çevik ve ahlaklı sporcular prensibini birinci öncelik olarak kabul ederek gençlerimizin sağlıklı kazanımlar edinmesine katkı sağlamaktır.dedi.

 

ÜZÜLDÜĞÜMÜZ NOKTALAR VAR

Odabaş, gecede yaptığı konuşmada Erdemir'in üst kademe yöneticilerinin Erdemirspor'u kapatma düşüncesinde olduğuna vurgu yaparak, Bölgemizin sosyal sorumluluk alanında öncü kuruluşu olan Erdemir'in değerlerine uymayacak bu düşünce yanlıştır. Spora dar çerçevede bakış açısı sergileyen başta Fatih Osman Tar olmak üzere; tüm yöneticilerin bu düşüncelerini üzüntü ile karşılıyoruz dedi. Odabaş sözlerini, Bu üzücü düşüncelere bir cevap olarak algılanmasını istediğim bu geceye gösterilen yoğun katılım bizleri mutlu etti diyerek tamamladı.

 

GECE RENKLİ GEÇTİ

Gecede işçiler gece boyunca renkli görüntüler ortaya koydu. Gecede çeşitli firmalar ve kuruluşlar tarafından verilen hediyelerde gerçekleştirilen çekiliş ile dağıtıldı. Türk Metal Sendikası yöneticilerinin basına karşı son derece sıcak yaklaşımı ve her yöneticinin basın masasına gelerek yakından ilgilenmesine de basın mensupları teşekkür etti.