Erdemir Spor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Zonguldak Süper Amatör liginde yer alan Erdemir Spor Futbol Takımının Şube Sorumluluğuna alt yapı antrenörü Bayram Altuntaş getirildi.

 

Bu sezon ligde belirlenen hedefler doğrultusunda teknik sorumlu Bülent Öztürk nezaretinde çalışmalarını sürdüren futbol takımında boş bulunan Futbol Şube Sorumluluğuna getirilen Bayram Altuntaş ile doldurulmasının gelecek için olumlu adım olacağı kanaatinde olduğunu belirten Yönetim Kurulu yazılı açıklamasında, 4 yıldır kulüp bünyesindeki alt yapı antrenörlüğü görevinde bulunan Altuntaş,  bu sürede kulüp yapısını ve alt yapıyı çok iyi tanıyan antrenörlerimizdendir. Bu vesileyle de üstlendiği görevde başarılı olacağı inancımızla, kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

 

ALTUNTAŞ KİMDİR?

1961 Karadeniz Ereğli doğumlu olan Altuntaş, Yenimahelle Spor'da başladığı futbol yaşamını transfer olduğu Erdemir Spor'da profesyonel olarak sürdürdü. Daha sonra dönemin ismiyle Göztepe Belediyespor'a transfer olan Altuntaş, aktif futbol yaşamını bu kulübümüzde noktaladı. İş hayatını 23 yıl Ereğli Belediye personeli olarak sürdürmesinin ardından emekliye ayrılan Altuntaş, bu süre içinde Karadeniz Ereğli Belediyespor bünyesinde de futbol alt yapısı ve çeşitli birimlerde görev almıştır.

Altuntaş evli ve 2 çocuk babasıdır.