AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın ilçe yönetimine yönelik yaptığı eleştirilere yanıt verirken bölgenin önemli ihtiyaçları arasında yeralan diş hastanesinin ise Mayıs ayının ilk haftasında açılacağını söyledi.

DİŞ HASTANESİ
Bölgemizin önemli ölçüde ihtiyacı olan ağız ve diş sağlığı hastanesi için çalışmalar sürüyor. Şuanda mobilya ve donanımları kuruluyor. Mayıs ayının ilk haftası bir aksilik olmazsa açılışı gerçekleştirilecek. Müjdeyi Ereğli halkına vermekten mutluluk duyuyorum. Bu konuda emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah Ereğli'nin diğer sorunlarını da teker teker çözmüş oluruz" dedi.

MİLLETVEKİLİ ABİMİZ
"AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın, AKP İlçe Yönetimi ile ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında söylediği sözleri nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna ise İlçe Başkanı Şahin, "Biz parti içerimizdeki problemlerimizi kendimiz çözeriz, kendisini seviyoruz, büyüğümüzdür. Ufak tefek problemlerimiz olmuş olabilir. Bu memlekete büyük hizmetleri olmuştur. Kendisi ile birlikte bu yönetim çok büyük hizmetler yapmaya devam edecektir" sözleri ile yanıtladı.

KONGRE SÜRECİ
İl kongresi öncesi adayların belirlenmesinin ardından delegelerle biraraya gelip ortak karar alacaklarını da söyleyen Şahin, "İl Kongremizde adayların belli olmasını bekleyeceğiz, kongre ile ilgili süreç henüz başlamadı. Adaylar çıktığında arkadaşlarımız ile oturup bunu değerlendireceğiz. Teşkilat olarak hep birlikte hareket edeceğiz. Ereğli olarak 164 delegemiz var merkezden sonra en fazla delegeye sahip olan yer Ereğli. Bu büyük bir sorumluluk getiriyor" dedi.