Zonguldak'ta, genç yaşta veremden ölen şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun yaşam hikayelerinin anlatıldığı Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi Kelebeğin Rüyasının çekimleri devam ediyor.
Yazar-yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun yaşamını konu alan filminin, kentte bir süre önce başlayan çekimleri farklı mekanlarda yapılıyor. Maden ocaklarının bulunduğu alanların yanı sıra şairlerin yaşamının geçtiği mekanlarda çekilen filmin setine, vatandaşlar ile basın mensupları alınmıyor. Erdoğan'ın yanı sıra ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Farah Zeynep Abdullah ve Belçim Bilgin Erdoğan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı filmin çekimlerinin 20 gün devam edeceği öğrenildi.
Öte yandan yönetmen Yılmaz Erdoğan, film çekimlerinden arta kalan zamanlarını Zonguldak'ı gezerek değerlendiriyor. Erdoğan, geçtiğimiz gün tek başına geldiği Kozlu Kavaklık mevkiindeki Ora Cafe'ye uğradı. Burada vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Erdoğan, gençlerle kağıt oyunu da oynadı.