Genel Maden İş Sendikası Armutçuk Şube başkanı İsa Mutlu beraberinde Şube Sekreteri Ali Eşitmez, Şube Mali Sekreteri Yılmaz Çevik, İşyeri Baş Temsilcisi Bayram Karatepe ve hastane temsilcisi İsmail Akdeniz ile Ereğli Devlet Hastanesi doktorlarından Recep Erdoğan'ı ziyaret ederek desteklerinden ve çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Recep Erdoğan, Zonguldak ve Ereğli genelinde maden sektörünün önemli bir sektör olduğunu belirterek, Çalışma koşullarını yakından gördüm. Yerin metrelerce altında, her an tehlikeye açık, zorlu, tozlu koşullarda çalıştığınızı biliyorum. Çalışma ortamınızda bulundum. Emeğiniz benim nazarımda çok kutsal, bütün emekler değerlidir, ancak sizin emekleriniz bana göre çok daha önemli. Benim için hepiniz önemli insanlarsınız, değerli insanlarsınız.19 Yıldır bu hastanede görev yapıyorum. Bazen acile madenci kazaları geldiğinde, siyah kömür karası içinde, alın teri ile kaplanmış yüzünüzde gözlerinizin beyazlığı, hem yaşam korkusunu göstermesi bakımından hem de çalışma ortamızı yansıtmasının bir göstergesi. Bunun için bir madenci hasta olarak karşıma geldiğinde bu duygu ve düşünceler ile onu karşılamaktayım. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizlere hizmet etmekten onur duyacağım dedi.

GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu'da gerek madencilerin tedavisinde gerekse sendikanın çalışmalarına sağladığı desteklerden ötürü Erdoğan'a teşekkür ederek, Kendisinin bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.