AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan Ramazan Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajda şöyle dedi:

 

Hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, dini bayramlarımızın ilkine kavuşmuş olmanın da mutluluğunu, sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Geride bıraktığımız Ramazan ayı, Türk Milleti'nin derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun ortaya çıktığı günler olmuştur.

Bayramlar, hepimizin çok anlamlı ve özel günleridir. Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel alışkanlıkları sürdürme kararımızı yineleyelim.

Bu anlamlı bayramda; şehitlerimizin bizlere emanet olarak bıraktıkları ailelerini, kapısına birinin gelmesini bekleyen, evinden uzak yaşayan, fakirlikten bayram kutlayamayacak durumda olan insanlarımızı, çocuk yuvalarında bayram sevincini yaşamayı bekleyen yavrularımızı, huzur evlerinde evlatlarının yolunu gözleyen yaşlılarımızı ve hasta kardeşlerimizi de ziyaret ederek kederlerine ortak olalım, sevinçlerini paylaşalım, gönüllerini almayı unutmayalım.


Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanmasına vesile olmasını diliyor,  Zonguldak halkımızın, yurt içindeki ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Anayasa Referandumunun tüm milletimiz için olumlu sonuçlara vesile olmasını dilerim.