Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Kardiyoloji Ana Bilim Dalı'nda 1 Mart'tan bu yana tedavisi süren Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Suat Eser'i ziyaret eden AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan; "Senin derdin benim derdimdir. Doktorlarla görüşüp tedavi sürecini yakından takip edeceğim" dedi.
1 Mart'ta Ankara'da hastaneye yatırılıp 4 Mart'ta kalp ameliyatına alınan Ali Suat Eser'i ameliyata girdiği andan itibaren durumu hakkında telefonla bilgi alan çok sayıda dostlarının yanı sıra önceki dönemler Milletvekilleri Nadir Saraç ve Ali Uzun, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplı TSO Önceki Başkanı İsmail Yazıcıoğlu, Mustafa Yazıcıoğlu, CHP Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, CHP Yönetim Ku rulu Üyesi Harun Güneri, Eser'i hastanede değişik tarihlerde ziyaret ederek sohbet edip acil şifalar dilediler.
Yöremin Sesi Gazetesi Sahibi Erol Acar, GMİS Armutçuk Teşkilatlandırma Sekreteri Yaşar Gümüş ile birlikte Ali Suat Eser'i hastane ziyaret eden AK Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan, sağlık durumu ile ilgili ayrıntılı bilgi aldıktan sonra, ?Çok değer verdiğim bir kardeşimsin. Senin derdin benim derdimdir, bunu çok iyi bil. Burada yalnız değilsin. Tedavini üstlenen değerli hocalarımızla görüşeceğim. Bizimde bir taktımız, üzerimize düşen, görev var ise yapmaya hazır olduğumu kendilerine bildireceğim. Gerçekten görünüş olarak çok iyi gördüm? İlk ameliyat sonrası yaşanması doğal sayılan yan etkilerden biri olarak sağ elde uğuşma olduğunu öğrenen Erdoğan, Eser'in elini sıkarak, "İnşallah çok yakında elinin de eski sağlığına kavuşacağına inanıyorum" dedi. Eser, ziyarete gelen Erdoğan ve beraberindekilere gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür etti.