12 Haziran genel seçimlerinin ardından Milletvekili görevi sona erecek olan Zonguldak Ak Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan’a hizmetlerinden dolayı Alaplı Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Muhtarlar Derneği ve Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından teşekkür plaketi verildi.

2 dönemdir Ak Parti Zonguldak Milletvekilliği yapan ve 12 Haziran genel seçimlerini ardından Milletvekili görevi sona erecek olan Fazlı Erdoğan’a Alaplı Belediye Başkanlığı, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Muhtarlar Derneği ve Ticaret Odası tarafından Alaplı’ya yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Erdoğan’a teşekkür plaketini veren Muhtarlar Derneği Başkanı Rahmi Yapar, konuşmasında “8 yıldır Milletvekili yaptığı dönem içinde son 30 yılın hizmetini Alaplı ve köyleri almıştır. Telefonu bize hiç kapatmadı. Ne zaman arasak bize hep yardımcı olmuştur. Bizlere çok emeği olmuştur” dedi.
Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç ise, “Fazlı Erdoğanın Alaplı için hizmetleri çok büyük olmuştur. Kim olursa olsun hangi parti olursa olsun. Ankara’da herkesin işini görmüştür. Alaplı en büyük hizmetlerinden biri olan Alaplı Liman projesinde emeği çok büyüktür” diye konuştu.
Plaket verenlere teşekkür eden Erdoğan, “Halk adına hizmet etmeye gayret ettik. Bundan sonraki arkadaşlarımızda halk adına milletvekili yapmalarını istiyoruz. Ne zaman kapımı çalar telefonu tuşuna basarsanız ben her zaman tam karşınızda olacağım.
Çok bireysel iş yaptım. Ama on-ları hep inandığım ihtiyaç duydu-ğum için yaptım. Toplumsal önceliklere öncelik vermeye çalıştım.”