Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak milletvekili aday adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan, Alaplı İlçe Teşkilatı'nda partililer ile buluştu.
CHP Zonguldak milletvekili aday adayı Opr. Dr. Recep Erdoğan, CHP Alaplı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerden destek istedi. 1994 yılından bu yana Ereğli'de hekim olarak hizmet ettiğini, bunun yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşları ve derneklerde görev alarak sosyal sorumluluklar üstlendiğini kaydeden Erdoğan, “Ereğli ve bölgemiz için elimizden geldiği ölçüde, hangi durumda, hangi konumda olursak olalım, hizmet etmeye çalışacağım. Ereğli'de yapmış olduğum doktorluğumun ötesinde sivil toplum kuruluşlarında, spor kulüplerinde mutlaka katkım olmuştur. Bu çalışmalardan doğru, siyasette de bölgemize daha iyi hizmet edeceğime inanıyorum. Tamamen iyi niyet ve özveriyle, bundan sonraki süreçte de daha aktif rol alarak bölgemiz için çaba sarf edeceğim” dedi.
CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin de, Erdoğan'ın doktorluk mesleğinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve derneklerdeki başarısını milletvekilliğine taşıyabilecek bilgi ve birikime sahip olduğunu belirterek, kendisine başarılar diledi.