Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, dün Zonguldak Valisi Erdal Ata ile Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i ziyaret etti.

TEŞVİK GÖRÜŞÜLDÜ
Erdoğan'ın Vali Ata'yı ziyaretinde, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri de bulundu. Ziyaret öncesi bir açıklama yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, "Yoğun çalışmamızdan dolayı görüşemedik. Görüş alışverişinde bulunacağız. Teşvik Yasası çıktı. Çalışmalarımız neticelenecek. Bunların bir alt yapısını yapacağız. Teşvikte Zonguldak nasıl daha fazla pay alır yatırımlar ile ilgili her alanda Sayın Valimizden bilgi almaya bizimde bilgileri paylaşmak için bu ziyareti yaptık" dedi.
Vali Erdal Ata da, ziyaret nedeniyle AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'a teşekkür etti.

EŞREF; "İYİYE GİDİYORUZ"
Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve partililer ile birlikte CHP'li Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Eşref, "Geriye dönük baktığımızda piyasa borçlarımız bizi çok sıkıştırıyor. Geçen ay ve bu ay belli bir miktar alacaklıya dağıttık.
İller Bankası yüzde 40'ı bu ay kesmedi. Sonuçta işin ötesine geçmek gerekiyor. O noktaya yaklaştığımızı hissediyorum. Her toplantıda o ayın nasıl geçtiğini aktarıyorum. İyiye gidiyoruz. Biz sıkıldığımız zaman arkamızda 5 milletvekili var. İşin bu boyutlarının dışında güzel tarafları da var. Kanalizasyon Projesi'nin başlama noktasına geldik. 1998'de İspanya ziyaretinde kredi bulunması, projenin geliştirilmesi ve sonucu buralara kadar geldi. Biz 5 yıl tatildeyken benden önceki arkadaşımız gayret göstermiş" diye konuştu.

ERDOĞAN; "MÜCADELEMİZ
ZONGULDAK İÇİN"
Ziyarette konuşan Milletvekili Erdoğan da, "Hepimizin mücadelesi Zonguldak için. Seçimler geride kaldı şimdi hizmet zamanı. Şehirde orta ve uzun vadeli projeler olacak. Teşvik kapsamının öncelikleri var. Önümüzdeki ay Sanayi Bakanı'nı ilimize getirmeyi hedefliyoruz. TTK'nın atıl binalarını iyi değerlendirmek gerekiyor. Biz Zonguldak'ın emrindeyiz. 5 milletvekili ile uyum içinde çalışıyoruz. Bize bir adım gelene bir koşarak gidiyoruz" dedi.