AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, “Halkımız, karalama kampanyaları, iftira at, izi kalsın söylemlerine itibar etmemiştir" dedi.

 

AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan referandumu değerlendirdi.  Halkın referandumda Kralların hukuk üstünlüğünü ret ederek hukukun üstünlüğüne onay verdiğini belirten Erdoğan,”  Öncelikle 12 Eylül 2010-Pazar günü yapılan referandumun, Ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Artık yeni bir dönem açılmıştır, Halkımız tercihi ile Türkiye’de istikrar istemiştir, Kralların hukuk üstünlüğünü ret etmiş, hukukun üstünlüğüne onay vermiştir, yaşanabilir, demokratik bir ülke istemiştir, yapılan tüm olumsuz kampanyalara rağmen, seçimde tercihini istikrar yönünde kullanmıştır, ülkenin bütünü bu değişime evet oyu ile onay vermiş,  karalama kampanyaları, iftira at, izi kalsın söylemlerine itibar etmemiş ve statükocu düşünceye hayır, değişime evet demiştir. Ak Parti gücünü Milletinden alır.  Milletimizden aldığımız bu yetkiyi, milletimizin selameti için, geleceğinin aydınlık olması için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.

 Aziz milletimizin bize güveni devam etmektedir. Önümüzde iktidar partisi olarak, yapacak daha çok işimiz var, bu vesile ile bizlerden desteklerini esirgemeyen, Anayasa oylamasını partiler üstü değerlendirip, değişim için evet tercihini kullanan tüm halkımıza şükranlarımı arz ederim” dedi.