10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ve yönetim Kurulu üyelerinin üç günlük Ramazan bayramını da dolu dolu geçirdiği bildirildi.

 

Konuya ilişkin Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından gönderilen haber metni şu şekilde: Ramazan bayramının ilk gününü AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatında, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Prof. Dr. Ercan Candan, Özcan Ulupınar, AK Parti MKYK Üyesi Emine Çift ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’ında katılımıyla kalabalık bir partili grubu ile bayramlaşarak geçiren Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan Bayramının ikinci ve son gününü ise Ereğli İlçesine bağlı belde ve köylere ayırdı.

 

YOĞUN KÖY TEMASLARI

Bayramın İkinci gününde ziyaretlerine İlçeye bağlı Işıklı Köyü ile start veren Çakır ve bazı yönetim Kurulu üyeleri burada aynı zamanda AK Parti Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı olan Işıklı Köyü Muhtarı Hüseyin Engin ile AK Parti önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi İsmail Tak ve yöre halkı ile görüşerek bayramlaştı. Gittiği her köyde büyük ilgi ile karşılanan Çakır ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra sırasıyla Zindancılar, Osmanlar, Pembeciler, Yunuslu, Danışmetli, Ketenciler’in yanı sıra Çayırlı köyü pazaryeri ile merkez mahallesi ve kahvehanelerde halk ile bir araya geldi.

 

BELDE TEŞKİLATLARINDA YOĞUN İLGİ

Bayramın ikinci günü yoğun bir gün geçiren Çakır ve bazı yönetim kurulu üyeleri üçüncü bayram ise ziyaretlerini İlçeye bağlı Ormanlı, Kandilli ve Gülüç beldelerine ayırdı.  Bu beldelerde AK Parti belde teşkilatları tarafından düzenlenen bayramlaşma programında yöre halkı ve partililer ile bayramlaşma fırsatı yakalayan Çakır,  tek tek vatandaşlar ile tokalaşarak 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci turda Cumhurbaşkanı seçilmesi için halktan destek istedi.

 

ERDOĞAN’A DESTEK ÇI GİBİ BÜYÜYOR

Çakır yaptığı belde ve köy ziyaretlerinde halkın Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği desteğinin çığ gibi büyüdüğünü belirterek, şunları söyledi: “AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı olarak ramazan bayramını en iyi şekilde değerlendirerek, belde ve köylerimizde halka ile bir araya gelmenin mutluğunu yaşadık.  Vatandaşlarımızın teveccühü görülmeye değerdi.  Amacımız Ereğli’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyu çıkararak, Türkiye ortalamasının yüzde 5 üstünde puan alarak, üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Gittiğimiz belde, köyler, pazaryeri, kahvehanelerde bu rüzgarı da görüyoruz.  Seçim sürecinde çalışmamalar yoğun bir şekilde devam edip, seçimlerden en iyi şekilde çıkacağımızdan hiç kuşkum yok”

 

(Haber Merkezi)