Kdz.Ereğli Muharip Gaziler Derneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı ve Yönetimi, ilçenin sevilen isimlerinden Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi doktorlarından Recep Erdoğan'ı ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verdiler. Dernek Başkanı Temel Şahin yaptığı konuşmasında, Bugüne kadar hem bireysel olarak gazilerimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve hem de derneğimize yapmış olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz. Yaptığımız bu ziyarette bunun anısına hazırlamış olduğumuz plaketi kabul etmenizi arzu ediyoruz dedi.

Erdoğan'da yaptığı konuşmasında, Çok teşekkür ediyorum. Beni böylesine bir plaket ile onurlandırmanızdan mutlu oldum. Sizler benim gözümde çok önemli ve değerli insanlarsınız. Hayatınızı güzel ülkemizi korumak için gözlerinizi kırpmadan, çekinmeden tehlikeye atan ve buna maruz kalan insanlarsınız. Herkesin de sizlere aynı şekilde değer vermesi gerekir. Sizlere hizmet etmekten mutluluk duyuyorum, gurur duyuyorum sözleri ile konuştu.

Ziyarette Şube Başkanı Temel Şahin ile birlikte Mehmet Kaytan, Ramazan Özdemir, Refik Keskin ve Refik Özaydın bulundular.