Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Deli Hüsnü karakterini canlandıran Adnan Erdoğan, 19. Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk etkinlikleri çerçevesinde davet edildiği Kdz.Ereğli'de maden ocağına indi, hayranları ile buluştu ve çeşitli etkinliklere katıldı.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Niyazi Özcan, Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş ile ilk olarak TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü'ne giden Erdoğan alınan resmi izinle maden ocağına indi. -400 kodunda kömür nakil bölümüne kadar giden Erdoğan madenciliğin zor bir meslek olduğunu belirterek işçilere kazasız belasız günler temenni etti. Madenciler ile sohbet eden Erdoğan daha sonra aynı dizide Katırcı Yaşar rolünü canlandıran Kandilli Seda Yıldız ile bir araya geldi. Seda Yıldız, Adnan Erdoğan'ı Kandilli'de görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Erdoğan daha sonra işadamı ve Kdz.Ereğli Kariyer Otomotiv'in sahibi Ali Yanık'ı ziyaret etti. Kdz.Ereğli'yi beğendiğini söyleyen Erdoğan, Kdz.Ereğli'yi ve Kandilli'yi gezdik güzel yerler, ülkemizin aslında her noktası güzel. Maden ocağına indik madencilerin nasıl şartlarda çalıştığını gördük. Kariyer Otomotiv'in sahibi Ali Yanık arkadaşımızı da gelmişken ziyaret edelim dedik. Festival etkinliklerine davet eden Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a, bizi yalnız bırakmayan bizim ile yakınen ilgilenen Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Niyazi Özcan'a, GMİS Armutçuk Şube Yöneticilerine, madenci kardeşlerimize, tüm Kdz.Ereğli halkına teşekkür ediyorum dedi.

Erdoğan, gazeteniz Önder'in Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş ile maden ocağına indi.

Ocak ziyaretinin ardından madenciler Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kandillili Süha-Seda Yıldız da Kandilli'de yakın dostları Adnan Erdoğan ile karşılaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Yıldız kardeşler Adnan Erdoğan'a, "Kandilli'ye hoşgeldin" diye takıldılar. Bu üçlünün birlikte çektirdiği anı fotoğrafına TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Kandillili Niyazi Özcan'da girdi.

Adnan Erdoğan hayranlarına imza dağıttı.

Yanık Otomotiv'i ziyaret eden Adnan Erdoğan Ali Yanık ve ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Maden işçisi Oktay Ertan, Adnan Erdoğan ile yakından ilgilendi.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Yazıcıoğlu'da

Erdoğan'a çeşitli hediyeler verdi.