Kdz.Ereğli ilçe genelinde yeni yıl nedeniyle herhangi bir olumsuz olay yaşanmadı. İlçenin belirli noktalarında polis tarafından yapılan denetimlerin yanına vatandaşların da duyarlılığı eklenince yeni bir yıl sorunsuz başladı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Müdür Yardımcısı Burak Bal, Komiser Nizam Balkan ve personel yoğun bir çalışma içerisinde yer aldı. Polisler olumsuzluk yaşanan bölgelere kısa sürede intikal ettirilerek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçildi.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, ilçe genelinde yılbaşı gecesi olumsuz bir olayın yaşanmadığını belirtti. Belirli noktalarda yapılan trafik kontrollerinde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandığını belirten Koçak, Ereğli halkının huzurlu bir yeni yıla girdiğini söyledi. Koçak, yaptığı açıklamasında, 'İlçe genelinde olumsuz herhangi bir olay yaşanmadı. Gerek aldığımız önlemler gerekse vatandaşlarımızın duyarlılığı yeni bir yıla sorunsuz girmemizi sağladı. Vatandaşlarımıza gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum' dedi.

POLİS TELSİZİNDEN KUTLAMA MESAJI

Öte yandan saatler 00.01'i tarihler 01.01.2013'ü gösterdiği anlarda polis telsizinden Emniyet Genel Müdürü, Zonguldak Valisi, Ereğli Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü'nün yeni yıl mesajları okundu.