Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve işadamı Mevlüt Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere Genel Başkan yardımcıları ile bir araya geldi, Zonguldak ve Ereğli’deki seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı.

 

YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Ereğli’de Belediye Başkan adayı olarak bölgenin sevilen işadamı arasında yerini alan Mevlüt Özdemir’in gösterilmesine karar verilirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de Zonguldak ve Ereğli’ye yakından takip ettiğini hatırlattı. MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında ziyaret ile ilgili şu bilgileri aktardı.

 

“GENEL BAŞKANIMIZIN SELAMLARINI GETİRDİM”

Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile hem İl Başkanımız hem de Ereğli adayımız Mevlüt Özdemir bir araya geldik seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunduk. Genel Başkanımız Zonguldak ve Ereğli halkına selamlarını saygılarını gönderdi. Ereğli’nin büyük ve önemli bir kent olduğunu anımsatarak Ereğli Belediyesi’nin MHP’li belediyeler arasına mutlaka girmesi gerektiğini belirtti. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye genel merkez yöneticilerimize, İl Başkanımız Hamdi Ayan’a teşekkür ediyoruz destek ve katkıları için.

 

“BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Genel Başkanımızın duasını alarak yola çıktığımız 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ereğli Belediye Başkan adayımız Mevlüt Özdemir’in aday tanıtım toplantısı 23 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 15.00’de Lal Kafe’de gerçekleştirilecektir. Tüm ülküdaşlarımızı Ereğli halkını, ilçesine vatanına milletine sahip çıkan halkımızı davet ediyoruz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden disiplin içerisinde aldığımız bayrağı daha ileriye taşımaktır. Halkımızın bizlere gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz”