Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele edecek Karadeniz Ereğli Belediyespor’un ligde oynayacağı maçların fikstürü belli olurken Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1074 Çankırıspor’u eleyerek bir üst tura çıkan ekibimizin 2. turdaki rakibi belli oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Temsilcimiz Karadeniz Ereğlispor’un 10. gruptaki maç fikstürü ve Ziraat Türkiye Kupası 2. tur rakibi bekli oldu.





KUPA’DA RAKİP GEBZESPOR
6 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen kura çekiminde Ereğli Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. Turdaki rakibi Gebze Spor oldu. Maç Şehit Vefa Karakurdu stadında 12 Eylül Çarşamba günü oynanacak. Ziraat Türkiye kupasının ilk tur karşılaşmasında temsilcimiz Ereğli Beleidyespor Şehit Vefa Karakurdu stadında oynanan karşılaşmada rakibi 1074 Çankırı sporu 3-2 mağlup ederek bir üst tura çıkmıştı.


LİG TAKVİMİ DE BELLİ OLDU
Geçen sezon BAL’da 6 grupta şampiyonluk yarışını son haftalarda kaybeden ve bu sezon 10. grupta mücadele edecek Karadeniz Ereğlispor’un lig takvimi de belli oldu.

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi, İstanbul'da yapıldı. Orhan Saka Amatörler Evi'nde düzenlenen fikstür çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez ile TFF Amatör İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, TFF Bölgesel Amatör Lig İcra Kurulu üyesi Fahrettin Eserdi'nin yanı sıra Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden kulüp temsilcileri katıldı.

TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Öncelikle TFF Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'in dostluğun, kardeşliğin ön planda olduğu bir lig olması dileğini ileterek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig bizim amatör liglerimizin amiral gemisi. Türkiye'nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine oynattığımız bir lig. 80 ilde oynanması, Türkiye'yi kucaklaması açısından çok değerli ve TFF tarafından da çok önemsenen bir lig. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019Sezonu'nuntüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum."




İŞTE RAKİPLER
Karadeniz Ereğli Belediyespor BAL 10. grupta şu takımlarla mücadele edecek:
Kdz Ereğli Belediyespor
Beylerbeyi
1877 Alemdağ
Beşyüzevler
Küçükyalı Yelken
Yeşil Bursa 
Zaferspor
Devrek Belediyespor
Bartınspor
Karasuspor 
Hendek Belediye
Serdivanspor
Çilimli Belediyespor 
Kaynaşlı Belediyespor

İLK HAFTA MAÇLARI

İstanbul’da yapılan kura çekimine göre ise Karadeniz Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçını kendi evinde 23 Eylül Pazar günü saat 15.00’de Hendekspor’u ağırlayacak.
Ligde sezonun ilk hafta programı şöyle:
Ereğli Beldiye - Hendek
Karasu- Devrek
Bartın- Alemdağ 
Zaferspor- Küçükyalı
Çilimli -Kaynaşlı
500 Evler - Yeşil Bursa
Beylerbeyi- Serdivan


İLK YARI FİKSTÜRÜ

Sezona kendi evinde Hendekspor maçıyla başlayacak temsilcimizin ilk yarı fikstürü ise şöyle:
Hendek
Kaynaşlı Belediyespor (D)
Devrek
Yeşil Bursa (D)
Serdivan
Beylerbeyi (D)
Beşyüzevler
Karasu (D)
Çilimli
Bartın
Zaferspor (D)
1877 Alemdağ
Küçükyalı Yelken (D)