Kdz. Ereğli’de Çıtır Usta’nın 58. Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

Erdemir Büyük Ofis Yolu üzerinde hizmet verecek olan işyerinin açılışına siyasi parti ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Çıtır Usta Operasyon Müdürü Özgür Boşnak birlikte kurdeleyi kesen Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yeni işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Markayı Ereğli ile buluşturdukları için işletme sahiplerine teşekkür etti.  Çakır, “Yeni bir işyeri, o şehrin ekonomisini ve gelişmesine olan güvenini gösterir.  İşletme sahiplerine Ereğli’ye güven duydukları için teşekkür ediyorum, Ereğli adına sevindirici.” dedi.

Açılış programını organize eden Can Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keleş’in sunumu ile başlayan törende ilk olarak konuşmayı İşletme Sahipleri Şengül ve Ayhan Kalaycı çifti yaptı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen çiftin, Ereğli’de lezzette yeni bir tadı ortaya koyacaklarını belirtmesi büyük alkış aldı. Türkiye’de Çıtır Usta’nın 17 ilde toplam 57 şubesi bulunduğunu belirten Kalaycı çifti Ereğli’ye açılan bu işyerinin 58.ci olduğuna dikkat çekti.

Türk mutfağından lezzetli tatların sunulacağını kaydeden Kalaycı çifti, "Buraya gelip, açılışımızı şereflendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepiniz sağ olsun, firmamız müşterilerine en iyi hizmeti vermekten mutlu olacak” diye konuştu.

Ardından söz alan Çıtır Usta Operasyon Müdürü Özgür Boşnak ise ülkede Çıtır Usta’nın yayılmaya devam ettiğini ve 58. İşyerini ise Kdz. Ereğli’ye açmaktan ötürü mutlu olduklarını belirterek, Geleneksel Türk mutfağının En özgün lezzetlerini burada sunacaklarını söyledi.

Boşak, “2008 yılı itibari ile Çıtır Usta büyüme kararı alarak. En son 58. şubemizi Siz değerli Ereğli’li vatandaşların hizmetine sunduk. Yani ailemize Bir bebek daha kattık. Çıtır Usta siz değerli vatandaşlarımızla birlikte daha da büyüyecek” dedi.

Son olarak söz alan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ise, Markayı Ereğli ile buluşturdukları için Kalaycı çiftine teşekkür ederek “Yeni bir işyeri o şehrin ekonomisini ve gelişmesine olan güvenini gösterir.  Kalaycı çiftinin Ereğli’ye güven duydukları için teşekkür ediyorum, Ereğli adına sevindirici” dedi.

Yapılan konuşmaları ardından okunan Kuranı Kerim okunurken, protokol üyeleri tarafından kurdelesi kesildi.

Ardından AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Çakır, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Şeker, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, CHP Ereğli Önceki İlçe Başkanı Yaşar Balcı, İşadamı İsmail Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Özcan, Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Eski Başkanı Murat Akyüz ile çok sayıda vatandaş işletmeyi gezerek ikram edilen yiyeceklerden yedi.

 

(Haber Merkezi)