Eski Başbakan Yardımcısı, İçişleri ve Savunma Bakanı İsmet Sezgin ve CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

 

Kdz.Ereğli’ye gelen Eski Başbakan Yardımcısı, İçişleri ve Savunma Bakanı İsmet Sezgin ve CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve eski DTP Rize eski il Başkanı Eyüp Demir, Celal Olkaç ile birlikte  Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.
Başkan Posbıyık, İsmet Sezgin gibi değerli ismi Ereğli’de görmekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade ederek Sezgin’e ve konuklarına Ereğli hakkında bilgiler verdi.

Sezgin: Ereğli daha da gelişmiş
Ereğli’nin ülke için çok önemli ve özel bir kent olduğunu ifade eden Sezgin, Belediye özel defterine görüşleri şu şekilde yazdı:
Karadeniz Ereğlisini yıllar sonra tekrar geldiğimde daha çağdaş, daha modern, daha gelişip, büyüyüp güzelleşmiş gördüm. Eski bir belediyeci olarak bu yenilik, değişim ve güzelleşmede şüphesiz, çalışkan, değerli etkin  belediyeci dostumuz başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın çok büyük ve önemli emek ve katkıları vardır. Kendilerini ziyaret etmekten ve “şehir ve insan”ın gerçek temsilcisi olarak kutlamanın sevincini yaşamaktayım.
Başarılarının devamı dileklerimle sevgili başkanımızın şahsın Ereğlili kardeşlerimizi sevgiyle selamlıyorum.

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu da Ereğli’de olmaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek “Ereğli Belediyesi ülkemiz ve partimiz için çok önemli” dedi.

Kuşoğlu da anı defterinde şunları kaleme aldı: 
Kuşoğlu: Posbıyık gerçek belediyecilik örneği sergilemiş
Olkaç ailesinin değerli evladı Ozan’ın nikah merasimi için geldiğim Karadeniz Ereğli’de değerli ağabeyim İsmet Sezgin ile çok değerli Başkanı Belediyede ziyaret etme olanağı buldum. Bu vesile ile zaten bildiğim çalışmalarının detaylarını öğrendiğim ve CHP ve şahsım adına  gurur duydum.
Başkan Halil Posbıyık gerçek anlamda örnek, ileriki nesillere örnek olacak bir yöneticilik sergilemiştir. Yönetici ve yönetim kıtlığı çektiğimiz bu dönemde bizim takdirlerimizin çok üzerindedir. Sayın Posbıyık nezdinde Karadeniz Ereğli halkına saygılar sunuyorum.