Kdz.Ereğli'de 6-7-8 Temmuz tarihleri arasında 'spor organizasyonu' adı altında çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği bildirildi.

Kdz.Ereğli Belediyesi'nin ev sahipliğinde sahil kafeteryada gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, etkinliklere bölge halkını davet etti.

İlçenin tanıtımı noktasında çeşitli faaliyetler sürdürdüklerini anlatan Uysal, 3 gün sürecek etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde de daha kapsamlı yapılmaya devam edeceğine dikkati çekti.

6 Temmuz Cuma günü saat 09.30'da Kdz.Ereğli bisiklet turu ile açılışı yapılacak olan spor organizasyonunda aynı gün akşam 19.00'dan itibaren Stüdyo 123 Ritim Gösterisi, İstanbul School Of Samba, Ereğli Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Mart Grubu konseri amfi tiyatroda gerçekleştirilecek.

Spor organizasyonun ikinci günü ise 11.00'de Yelken ve Windsurf yarışları, ödül töreni akşam amfi tiyatroda 21.00'de Sedat Ergin konseri, 21.30 da ise Erdemir ofis yoluna kurulacak sahnede Simge sahne alacak.

8 Temmuz Pazar günü programında ise 10.00'da uluslararası açık su yüzme yarışı (uluslararası olarak açıklanan yarışmaya biri Kıbrıs olmak üzere sadece 2 ülkeden sporcu katılacak) plaket ve ödül töreni, yelkenli yat gösterisi yapılacak.