Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kdz.Ereğli'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Erdemir'e ait Göztepe Tesisleri'nde öğlen yemeği yiyen ve daha sonra Ereğli-Devrek karayoluna ilişkin brifing alan Bakan Karaismailoğlu daha sonra beraberinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, partililer, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

PTT binası önünden başlayarak AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına kadar güzergahta esnaflarla sohbet eden heyet vatandaşların da sorunlarını dinledi.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan Bakan Karaismailoğlu, yıllardır ilçe gündeminde olan Ereğli-Devrek karayoluna ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Ereğli-Devrek karayolu ile ilgili brifingi aldık. Şüpheniz olmasın bu yollar bize emanet, bu yolu en kısa zamanda bitireceğiz, bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Ereğli-Devrek karayolunu biz üzerimize aldık bundan sonra 2023 seçimleri öncesi o yolu bitirmek için gece gündüz çalışacağız. Alaplı ve Yığılca yolu var orada da sıkıntıları ortadan kaldıracağız ve hızlıca bir ilerleme sağlayacağız"