AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Devrek-Ereğli yolunun ihalesinin sonuçlandığını ve birkaç gün içerisinde yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanılacağını bildirirken   “AK Parti Zonguldak eski Milletvekilimiz Fazlı Erdoğan zamanında Karayolları yatırım programına alınan ve yapımına 2004 yılında başlanılan Devrek-Ereğli yolunda nihayet son aşamaya gelindi. Israrlı çabalarımız sonucunda yolun 0 ile 22 km.ler arasının büyük heyelan dahil ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. İhale süreci tamamlandı ve önümüzdeki birkaç gün içerisinde yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanacaktır.” Dedi.

 

 


2018 YILI SONUNDA TAMAMLANACAK

 

Çaturoğlu açıklamasının devamında şu bilgiyi verdi:

 

“İşin bitim süresi ihale şartnamesinde ve sözleşmesinde 660 gün olarak tespit edilmiştir. Daha önceki yaptığımız açıklamalar doğrultunda yolun inşaatı 2018 yılının sonunda tamamlanmış olacaktır.  Ayrıca, Alaplı-Ereğli çevre yolunun yatırım programına alınması ve diğer yollarında biran önce tamamlanması için gayretlerimiz devam etmektedir.

 

AK Parti İktidara geldiği günden itibaren “insanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarını düstur edinmiştir. Bizim vazifemiz, halka hizmet, hakka hizmettir. İnsana yatırıma, insana hizmete var gücümüzle devam edeceğiz.

 

Bitmez denilen yollar inşallah bitecek. AK Parti kadroları olarak bizdeki hizmet aşkı ise hiçbir zaman bitmeyecektir.”

 

Milletvekili Çaturoğlu ayrıca  Zonguldak’a hizmet eden, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini de ifade etti.