Toplam Kalite Yönetimi Ekip çalışması’nda Türkiye 3. sü olarak büyük bir başarıya imza atan Karadeniz Ereğli Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Müdür ve yöneticileri Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullar arasında düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi Ekip çalışmasında Türkiye 3. sü olan Karadeniz Ereğli Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Kula, Milli Eğitim şube Müdürü Hüseyin Çağ,  Öğretmenler Zuhal Uzun, Sibel Çelik, Belgizar Tuncer, Esra Kutlu ile Okul Aile Birliği Başkanı Ayfer Sart  Başkan Posbıyık’ı  makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Posbıyık elde edilen başarının son derece önemli olduğunu ve mutlu olduğunu belirterek “Okulumuzun Türkiye çapında elde ettiği başarı bizi son derece mutlu etmiştir. Bu başarıyı çok önemsiyorum. Emeği geçen tüm yöneticilerimi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi Ereğli halkı adına kutluyorum ve başarılarından dolayı alkışlıyorum” dedi.