Karaelmas Gazeteciler Derneği, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Uysal’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ile Başkan Yardımcısı Mustafa Emen, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüşüp bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Buraya kadar gelerek bana hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyorsunuz, bu nazik davranışınızdan dolayı size teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. KGD’nin yapmış olduğu etkinlikler konusunda bilgi sahibiyim, güzel işler yapıyorsunuz sürekli olmasını diliyorum. Belediye Başkanlığıma seçildiğimden bu yana Ereğli’ye en güzel hizmeti vermek için elimden geleni yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Çok güzel projeler hazırlıyoruz ve bunları hayata geçirdiğimizde Ereğli çok daha güzel modern bir şehir olacaktır. Halkımız bizi seçti ve onlara layık olmak için gayret ediyoruz. Ereğli halkı bizi seçtiğine pişman olmayacaktır. Zonguldak’a geldiğimde derneğinizi ziyaret edeceğim” şeklinde konuştu.
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav da konuşmasında, “Sizi kutluyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Ereğli’de başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz. Belediye hizmetleri o yöre halkı için çok önemlidir. Halk yapılan hizmetleri gördükçe başkanından da gurur duyar çünkü size güvenip seçmiştir, hizmet beklemek de hakkıdır. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için de tüm dernek yönetimi ve arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a Zonguldaklı gazeteci yazarlarından İbrahim Tığ, Ali Bahadır ve rahmetli Çetin Sezgin’in çıkartmış olduğu kitapları hediye etti. Başkan Osman Sav, “Gazetecilerin verebileceği en anlamlı hediyenin kitap olduğunu düşündüğümüzden üye gazetecilerin yazdığı kitapları hediye etmek istedik. Umarız sizler gibi kuruluşlar da Zonguldaklı gazeteci-yazarların yazdıkları kitapları gelen koklara hediye ederek bölgemizin tanıtımına destekte bulunursunuz” dedi.
Bu jest karşısında duygulanan Başkan Hüseyin Uysal, “Benim için en güzel hediye kitaptır. Odamızı çiçeklerle donatmış olsaydınız bu kadar makbul olmazdı, çok mutlu oldum, teşekkür ederim” dedi. (Haber Merkezi)