Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu’nun haberi şu şekilde:

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından Ramazan ayının ilk gününde halka iftar verildi.



İnönü Parkı’nda bulunan Yaşlılar Gençler Evi’nde 30 gün boyunca gerçekleştirilecek olan halk iftarlarının ilk gününde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, ilçedeki şehit aileleri, gazi ve yakınları ile çok sayıda vatandaşla bir araya geldi.

Yaşlılar Gençler Evi’ne iftar saatinden yaklaşık yarım saat önce gelen ve masaları tek tek gezen Başkan Uysal, halkın Ramazan ayını kutladı.

ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAKINLARIYLA BULUŞTU

Başkan Uysal, Ramazan ayının ilk iftarına davet ettiği ilçedeki Şehit Aileleri, Gazi ve yakınlarına katılımları nedeniyle teşekkür ederek; “Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği şu günlerde, birlik ve beraberliğimizi her zaman olduğu gibi daha da artıracağız” dedi.



Kdz. Ereğli Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüven, Muharip Gaziler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Temel Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri, AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Şehit Aileleri, Gazi ile yakınları ve yaklaşık bin 500 vatandaşın katıldığı halk iftarının ilk gününde dua edilerek Ramazan Ayının ilk orucu birlikte açıldı.



Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonunda, halk iftarları Ramazan Ayı süresince Yaşlılar Gençler Evinde gerçekleştirilecek.