DSP Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Opr.Dr.Recep Erdoğan, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın seçim kitapçıklarına belediye binası ile kaymakamlık binası koyduğunu hatırlatarak, “Guinnes Rekorlar kitabına girmeye hak kazınmış bir kitapçık serisi var elimizde” dedi.

 

20 YIL GEÇTİ

DSP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Erdoğan konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bir baba düşünün 20 yıl önce doğmamış çocuklarına diyor ki? Bu eski evin yerine kendim için ev yapacağım. Aradan 20 yıl geçiyor. Eline de büyük paralar geçiyor. Ama çocuklar doğmuş, büyümüş askere gitmiş yaşları 20 olunca. Aynı baba hala ev yapacağım kendime diyor evlatlarına. O çocuklar sormaz mı? Baba 20 yıldır kendine bir ev yapamadın, bırak bu boş lafları ben askerden gelince sana bir ev yapayım diye. İşte bizim Belediye Başkanı Halil Posbıyık‘ın durumu bu sözünü tutamamış babaya benziyor. 

 

“GENE KİTAPÇIĞA KOYMUŞ”

25 yıl için talip olduğu Ereğli Belediye Başkanlığı için seçim kitapçığına gene belediye hizmet binası ile kaymakamlık binası koymuş. Guinnes rekorlar kitabına girmeye hak kazanmış bir kitapçık serisi var elimiz de. 20 yıl kesintisiz ve üst üste Belediye Başkanlığı kazanacaksın. Yapamadığın Belediye Hizmet Binası yanına birde Hükümet Konağı yapmak için 25. Yıla da vaatta  bulunacaksın. Bu yüzden artık Ereğli Halkına inandırıcı gelmiyor bu vaatler. Biz DSP Ereğli Belediyesi olarak sadece 5 yılda yapacağımız işlerin sözünü verdik halkımıza. Yalansız, menfaatsiz, adam kayırmadan, birilerine rant sağlamadan yönetmek için yaptık projelerimizi”

 

(Haber Merkezi)